Bestyrelsens beretning 2. november 2013

             

Hvad er så sket i året der er gået? 

Bestyrelsen konstituerer sig på første bestyrelsesmøde D. 22.11.2012, hvor vi planlagde kommende aktiviteter for det nye år, fik valgt bestyrelsens sammen sætning, aktivitets kalender, medlemslister.

Så blev I orienteret om hvem der er hvad i bestyrelsen, så kan I se hvem i skal kontakte, hvis I har spørgsmål til bestyrelsen. Husk at se på hjemme siden, der står det også, den bliver løbende opdateret.

På mødet planlagde vi 4 bestyrelsesmøder, hvor vi normalt har afholdt 5 tidligere, det har fungeret fint med de 4 møder. 

Aktiviteterne i 12/13:

I efteråret lykkes det at få et stk. hjertestarter udleveret fra Tryg Fonden, tak for det.

Tommy meldte sig som fadder for den, det var et krav fra Tryg Fonden at der skulle være sådan en, han har så ansvar for den er funktionsdygtig. Tak for det Tommy. 

Tommy fik stablet et hold sammen, på 12 pers. som var kravet, fra Tryg Fonden, ved fælles hjælp fik vi lov at afholde kurset i ELINDCO`S mødelokale D. 11/12. Der deltog 3 pers. fra ELINCO, og 9 pers. fra sejlklubben Nord. Deres navne er opslået på en seddel ved information.

Der kræves en del gulvplads, så kursus blev holdt i 2 omgange, med 6 på hvert hold, der blev afholdt om eftermiddagen, jeg var til stede, det kørte perfekt. Klubben var vært ved lidt smørrebrød til kursusholder.

Klubturer - vi havde vi planlagt 5 ture +afslutnings tur til Veddelev, for at være sikker på vi kan få klubbernes lokaler, søger vi allerede efter generalforsamlingen, selv om vi så får dem kan det nemt blive ændret, det er hvis de pludselig selv skal bruge lokalerne. Derfor kan der nemt opstå forvirring, det bliver så et puslespil vi skal have til at gå op. 

Rørvig turen, fik vi startet lidt for tidlig op, vinteren ville jo ikke slippe sit tag, men der kom dog 5 både. 

Pinseturen der kom 23 både 

Nykøbing måtte aflyses, da de selv skulle bruge lokalerne, de afholdt et juniorstævne.

 Stumpemarked forsvandt ud i den blå luft, da var vejrguderne ikke med os, da vi skulle starte, kom der voldsomme kastevinde, så teltet koksede totalt sammen, det fremgår jo af billedet som er hængt op, vi prøvede så at stille noget op på vores terrasse, men det fandt de højere magter hurtig ud af, så de betænksomme skiderikker, sendte kaskader af vand ned over os, men alligevel hyggede folk sig. Klublokalet var fyldt helt op - nå nu er Anders her jo ikke - så kan jeg godt tilføje det er jo også er nemt gjort.

Så kom turen til Frederiksværk. Da var vejret også dårlig, der tilmeldte sig to både hvoraf jeg var den ene, så den aflyste vi. 

Lynæs der kom 10 både, der vil jeg godt lige tilføje, vi ser jo fremad i klubben, lad de unge komme til, så da Gritt og Jesper kom med deres nyfødte skibsredder, var alle glade, skal lige nævnes, vi hørte ikke en lyd.

Der skal lige bemærkes, vi gav Lynæs sejlklub et gavekort de kunne bruge frit, de var meget venlige, sendte os et pænt takke brev, det er også hængt op. Kommer i derop, skal I lige huske på, at klubhuset er åbent fra kl.9.00-22.00, hvor man frit kan bruge deres faciliteter, bare man gør rent efter sig. 

Veddelev frokost turen gik også perfekt, god stemning, 5 både, 15 pers. Deltog. Vi kunne nemt have været flere, men der er jo en del halvgamle trætte sejlere, der skal på land midt på sommeren - nå det vil vi ikke blande os i, vejret var helt i top med sol om eftermiddagen hvor eftermiddagskaffen blev nydt, der var nogen som havde bagt en kage, en anden havde købt flødeskumskager, bare dejlig. 

Vinterarrangement ligger jo stille da der ingen interesse er for det i øjeblikket, skulle I få det, så lad bestyrelsen det vide, så ser vi på det, ligeledes har hvis I har forslag til nye aktiviteter, så kom endelig frem med dem, det kan vi så drøfte under eventuelt. 

Som I har set udvider ELINDCO, det betyder for os, at der bliver toilet og bad igennem en dør i bagvæggen af vores klublokale, dette arbejde er dog ikke helt færdig, men det varer ikke længe, så står det færdig. 

Til slut vil bestyrelsen gerne takke Jer alle for, hvad i hver især bidrager med, Jeres venlige og hjælpsomme måde at være på, godt humør, handle ind, lave mad, plukke blomster, hjælpe med at rydde op og gøre rent, i de forskellige klubhuse, uden Jeres hjælp, ville vi ikke have den gode stemning i klubben. 

Husk lige at kigge i udhængsskabet, der kan i altid læse om de sidste nye informationer fra bestyrelsen

Det var så bestyrelsens beretning.